REMON bedenkt, produceert, regisseert en monteert televisieprogramma's, bedrijfsfilms, commercials en branded content. Daarnaast is REMON een autodidact fotograaf.

 • Regie

  Regie

  Het vertellen van een helder verhaal begint al op de opnamevloer of op locatie. Voor REMON begint dan de grote uitdaging. Hij weet als geen ander hoe hij dat verhaal van A tot Z in beeld moet brengen. Met een goed oog voor cameravoering, kader en detail .

 • Montage

  Montage

  Met meer dan 12 jaar montage-ervaring kan REMON de essentie uit uren gedraaid materiaal halen en monteren tot een creatief geheel. Smaakvol, op het juiste tempo en met gevoel voor sfeer en muziek.

 • Fotografie

  Fotografie

  Geen core-business maar ook geen hobby meer. REMON is een veelgevraagd fotograaf en weet tot in detail ook hierin de juiste toon te treffen.

 • “Het maakt me eigenlijk niet veel uit wat ik maak, zolang ik een mooi verhaal kan vertellen. Dat kan al in 30 seconden maar ook in 90 minuten: in beide gevallen vind ik het fantastisch om inhoud én vorm te laten samensmelten tot een mooi en duidelijk verhaal.”

  - Remon Rijper

Referenties

REMON werkte o.a. voor…

Logo's